Tehokkaat ilmalämpöpumput Porista koko Länsi-Suomeen

Ota yhteyttä

Länsi-Jää myy, asentaa sekä huoltaa ilmalämpöpumput pitkällä kokemuksella. Me edustamme ja asennamme Mitsubishia, mutta varaosia ja uusia pumppuja saat kauttamme myös muilta merkeiltä. Saat meiltä tehokkaat ja ympäristöystävälliset ratkaisut kotiisi tai yrityksesi tiloihin.

Mikäli olet harkinnut lämpöpumpun käyttöönottoa, ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö. Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen! Mikäli et ole varma, minkälainen järjestelmä sopisi kiinteistöösi ja tarpeisiisi parhaiten, autamme sinua mielellämme!

Ilmalämpöpumput

Mitsubishin lämpöpumpuista löytyvät ratkaisut kaikenlaisiin kohteisiin. Ne tunnetaan kestävyydestään ja korkeasta toimintavarmuudesta myös kovilla pakkasilla. Kutsu meidät käymään ja auttamaan parhaiten sopivan järjestelmän valinnassa. Ilmavesilämpöpumpuissa vanha lämmitysjärjestelmä voidaan jättää lämpöpumpun rinnalle eräänlaisena vararatkaisuna kaikkein kovimpia pakkasia varten. Ilmalämpöpumppu on kätevä ratkaisu, sillä se lämmittää talvella ja viilentää kesällä. Sen kompressori siirtää lämpöä kahden kennon välillä käyttäen hyväksi laitteen putkistossa kiertävän kylmäaineen olomuodon muutosta. Tämä olomuodon muutos pystyy sitomaan sekä vapauttamaan lämpöä tehokkaasti.

Tutustu myös kylmä- ja pakastehuoneisiin

Ilmavesilämpöpumput

Mitsubishin ilmavesilämpöpumpuilla voit saavuttaa merkittävät säästöt lämmitysenergian kustannuksissa. Ilmavesilämpöpumppu toimii samalla periaatteella kuin perinteisempi ilmalämpöpumppu, mutta lämpö siirretään ilman sijasta veteen. Tällä tavalla pystytään saavuttamaan suuremmat säästöt, kun myös kiinteistön käyttövesi voidaan lämmittää samalla laitteella.

Aurinkosähkö

Saat meiltä myös aurinkosähköjärjestelmät, jotka tuottavat sähköä auringon energiasta aurinkopaneeleilla. Aurinkosähkö yhdistettynä lämpöpumppuun on ympäristöystävällisin tapa lämmittää. Järjestelmää hankkiessa oikea mitoitus on erittäin tärkeää hankinnan kannattavuuden kannalta. Kutsu meidät käymään, niin voimme yhdessä suunnitella sinulle optimaalisen ratkaisun!