Pakastehuoneet ja kylmälaitteet Porista koko Länsi-Suomen alueelle

Pyydä tarjous

Länsi-Jää on pakastehuoneiden ja muiden kylmälaitteiden asiantuntija. Toimitilamme sijaitsevat Ulvilassa, Porin seudulla. Suunnittelemme, myymme, asennamme sekä huollamme pakastehuoneet ja kylmälaitteet kaikkiin elintarviketiloihin. Voit hyödyntää ammattitaitoamme myös sopivien laitteiden valinnassa.

Ota yhteyttä kokeneeseen tekijään ja pyydä tarjous pakaste- tai kylmähuoneesta taikka kylmälaitteesta. Palvelemme koko Länsi-Suomen alueella sekä isommissa hankkeissa maanlaajuisesti.

Kattavat kylmäalan palvelut ja tuotteet

  • Suunnittelemme, myymme, asennamme (merkistä riippumatta) ja huollamme kylmälaitteet ja pakastehuoneet.

  • Myymme myös käytettyjä kylmäkoneita ja -laitteita edullisempaan hintaan.

  • Tarjoamme kaupan kylmälaitteet, vedenjäähdyttimet, ilmastoinnin- ja ATK-tilojen jäähdytyslaitteet, ilmalämpöpumput, jäähilekoneet sekä lämpötilojen rekisteröintilaitteet.

  • Kauttamme saat kylmä- ja pakastehuoneiden elementit ja ovet (myös II-laatu heti varastosta).

Tutustu myös lämpöpumppuihin

Yksilölliset kylmäratkaisut

Vuosikymmenien kokemuksen myötä osaamme suunnitella pakastehuoneet ja kylmälaitteet kaikenlaisiin tiloihin. Toteutamme ratkaisut räätälöidysti juuri sinun tilojesi vaatimusten ja mittojen mukaisesti. Kylmähuoneratkaisumme sopivat myös epätavallisen muotoisiin tiloihin, jotka vaativat esimerkiksi viistokattoa tai muita erikoisratkaisuja. Myös esimerkiksi kantavat rakenteet tai ilmastointiputket voidaan välttää jo suunnitteluvaiheessa.

Pitkällä kokemuksella

Olemme palvelleet kaupan, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimijoita jo yli 40 vuoden ajan. Olemme siis todellinen pakastehuoneiden sekä kylmälaitteiden asiantuntija. Vuosien toimintamme aikana olemme muodostaneet lukuisia pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Tilaa suunnittelu, asennus ja huolto Länsi-Jäältä, ja voit luottaa siihen, että kaikki toteutetaan laadukkaasti. Mikäli haluat lisätietoja toiminnastamme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Referenssit

Kaukokiito, Porin Terminaali

Munax Oy, Laitila
Neufrau, Pori
Ullan Pakari, Pori
Marjatila Laaksonen, Köyliö